Yoga over de Veluwe

Regelmatig organiseer ik een yogales in de buitenlucht.  Ik geef afwisselend les op het Leesten, bij Hoog Buurlo en op de zandverstuiving bij Kootwijk. Ik hou me aanbevolen voor tips van mooie plekken! En als je een eigen buitenplek of tuin hebt met voldoende ruimte die je een keer beschikbaar wil stellen dan hoor ik dat graag en heb je zelf meteen een gratis les te pakken. 
Ook het tijdstip wisselt; of de ochtend of aan het einde van de dag voor zonsondergang.  Doordat we meestal naar een plekje lopen en er deelnemers zijn die verder weg wonen geef ik wat langer les, anderhalf uur exclusief de wandeltijd, en tijd voor thee en wat nuttigen na de les. Ik vraag hiervoor 12,50 euro.  De aankomende datum is altijd hier te vinden.


Duo yoga als vriendenuitje of teambuilding

Ik geef met veel plezier duo yoga aan een groep vrienden en collega's. Hoe leuk is het om iets actiefs te doen als verjaardagsuitje, of als familie. Een activiteit die verbindt, plezier en ontspanning geeft. Zoek contact als je hier ook enthousiast van wordt omdat omdat ik zowel een ruimte kan huren, in eigen studio kan met een kleine groep, of op locatie kan komen.