Yoga over de Veluwe

Regelmatig organiseer ik een yogales in de buitenlucht.  Ik geef afwisselend les op het Leesten, bij Hoog Buurlo en op de zandverstuiving bij Kootwijk. Ik hou me aanbevolen voor tips van mooie plekken! En als je een eigen buitenplek of tuin hebt met voldoende ruimte die je een keer beschikbaar wil stellen dan hoor ik dat graag en heb je zelf meteen een gratis les te pakken.
Ook het tijdstip wisselt; of de ochtend of aan het einde van de dag voor zonsondergang.  Doordat we meestal naar een plekje lopen en er deelnemers zijn die verder weg wonen geef ik wat langer les, anderhalf uur exclusief de wandeltijd, en tijd voor thee en wat nuttigen na de les. 

Zondagochtend 21 maart 
Thema is adem en balans. In de inleiding zal ik wat vertellen over hoe er in de yoga gekeken wordt naar de verschillende ademgebieden in het lichaam; de vayu's genoemd. In de oefeningen ga je de verschillende ademgebieden ervaren. Toegankelijke les voor alle niveausWe verzamelen op de parkeerplaats van het Leesten aan de Hoenderloseweg 191 in Ugchelen. Makkelijk toegankelijk voor alle windrichtingen. Het ligt dichtbij de snelweg en we zijn direct in de natuur.
 
Programma
9.00 verzamelen op P en wandelen naar de plek (max 1 km)
9.15 start les met zonnegroeten en aansluitend korte gezamenlijke meditatie. Als je geen zonnegroeten wil doen kun je uiteraard al met meditatie starten.
9.30 Yogales, we ronden af met een adembeheersingsoefening en lange ontspanning.
10:45 Afronding met chai thee en een versnapering.

Daarna kun je uiteraard op eigen gelegenheid een wandeling op het Leesten maken. Of een kop koffie halen bij het bezoekerscentrum (er is een afhaalkiosk bij de P).

Kosten: 15,00 euro pp, Ik laat de les doorgaan met min 3 deelnemers.

Duo yoga als vriendenuitje of teambuilding

Ik geef met veel plezier duo yoga aan een groep vrienden en collega's. Hoe leuk is het om iets actiefs te doen als verjaardagsuitje, of als familie. Een activiteit die verbindt, plezier en ontspanning geeft. Zoek contact als je hier ook enthousiast van wordt omdat omdat ik zowel een ruimte kan huren, in eigen studio kan met een kleine groep, of op locatie kan komen.