Ik ben van nature een energieke en spontane persoonlijkheid, " down to earth". In mijn lessen vind je dit terug. Je zult ervaren dat plezier en luchtigheid heel goed samen gaan met stilte en concentratie. 
Ik sta regelmatig langer stil bij een oefening zodat thuisbeoefening toegankelijker wordt en je ook  wat meer over de achtergrond van een oefening kan horen. In een houding  zitten enorm veel lagen. Als beginner “pak“ je andere lagen dan een gevorderde. Bijvoorbeeld als het gaat om het voelen van de adem. Er vindt iedere keer meer verdieping plaats waardoor een oefening vaak fijner wordt om te doen en er altijd uitdaging blijft.

Ik ben opgeleid aan de Saswitha Opleiding te Bilthoven. Een gedegen en uitgebreide vierjarige post-HBO opleiding waar yoga in je vezels gaat zitten. Naast langdurige eigen beoefening wordt er veel aandacht besteed aan de filosofie van de yoga, anatomie en fysiologie en leskwaliteiten. In 2019 heb ik de opleiding afgerond met als specialisatie kinder /jongerenyoga. Daarnaast heb ik de certificaten Anatomie, Adem en ademtherapie, Pranayama en Ayurvedische massage behaald.